Servicii Demolari si Evacuare

Oferim servicii profesionale de demolări pentru ziduri, garduri, pereți, case vechi, apartamente, garsoniere, acoperisuri, garaje și diferite structuri. Indiferent dacă doriți să demolați un gard sau un perete despartitor, suntem aici pentru a vă oferi soluția potrivită. Echipa noastră bine pregătită este gata să intervină și să demoleze tot ceea ce aveți nevoie.

Firma noastră de demolări vă pune la dispoziție scule profesionale, astfel încât munca să fie ușurată. Avem echipe formate din 2 până la 7 muncitori, capabili să gestioneze proiectele de demolări de diferite dimensiuni. Indiferent dacă este necesară demontarea manuală cu ciocan-picamer sau intervenția cu utilaje speciale, suntem pregătiți să facem față tuturor cerințelor.

Serviciile noastre nu se limitează doar la demolarea structurilor, ci includ și transportul molozului rezultat în urma procesului de demolare. Ne asigurăm că lucrarea este finalizată în mod eficient și că zona este curățată în mod corespunzător.

Specializăm în demolarile mici și mijlocii și operăm în zona Targu-Mures, fiind familiarizați cu cerințele și reglementările locale. Pentru o ofertă corectă și personalizată, suntem dispuși să vă oferim o evaluare detaliată la fața locului sau prin intermediul unui apel telefonic.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre oferta noastră pentru serviciile de demolări. Suntem aici pentru a vă oferi soluții profesionale, eficiente și sigure pentru toate nevoile dumneavoastră de demolare.

}

Transport Rapid in tot Judetul

Garantam un raspuns rapid si efectuam serviciul de transport in doar cateva ore .

Preturi mici garantat

Oferim servicii de transport la preturi accesibile pentru oricine.

Z

Servicii complete de transport

Poate doriti transport mobila, moloz, pietris ,gunoi sau pamant . Noi suntem solutia!

Aveti nevoie de serviciul de Debarasare?

Transportam si in urmatoarele locatii: targu mures, sancraiul de mures, livezeni, sangeorgiu de mures, ernei, valureni, chinari, santana de mures, bradesti, cotus, icland, gornesti, dumbravioara, glodeni, paingeni, panet, berghia, nazna, panet, santioana de mures, petea, corunca, pasareni, acatari, valenii, gaiesti, balauseri, agristeu, coroi, suplac, cerghid, laslau, lepindea, deaj, mica, tarnaveni, cucerdea, salcud, iernut, cipau, ogra, sanpaul, chirileu, vidrasau, ungheni, recea, tirimia, gheorghe doja, valea rece, capusu de campie, grebenisu de campie, saulia, sincai, zagar, cristesti, mosuni, petelea, reghin, faragau, craiesti, sanpetru de campie, pogaceaua,
miercurea nirajului, sovata, fantanele, tigmandru, nades etc.